Καλάθι αγορών

Κατηγορίες

Για τον σύγχρονο άνθρωπο, είναι απαραίτητο ένα υγιές περιβάλλον ύπνου και το στρώμα είναι ένα μέσον ευεξίας και χαλάρωσης. Τον υγιεινό και ποιοτικό ύπνο τον αντιλαμβανόμαστε, γιατί είναι αζωογονητικός και μας γεμίζει ενέργεια. Για να συμβαίνει αυτό, μεγάλο ρόλο σε ένα στρώμα παίζει η ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης όπου αποτρέπει τους πόνους του σώματος και εγγυάται την καλή κυκλοφορία του αίματος. Η σωστή θερμοκρασία, μέσω των υλικών που χρησιμοποιούνται, και η ρύθμιση της υγρασίας, μέσω της απορροφητικότητας του στρώματος, έρχονται για να ολοκληρώσουν την ποιότητα σε ένα στρώμα. 

Η σειρά ECONOMY διαθέτει στρώματα σε πολύ προσιτές τιμές, χωρίς όμως να μειονεκτούν στην ποιότητα και την άνεση. Είναι ιδανικά για φοιτητές και νέους. Τα στρώματα σε αυτή την κατηγορία αποτελούν μια οικονομική και απλή λύση.

Η σειρά SUPER STROM διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε στρώματα ,bonnell,pocket,latex τα οποία υπάρχουν στην πώληση αρκετά χρόνια με συνεχείς ανανεώσεις και καλυτερεύσεις με βραβεία, απο τον Διεθνή Οργανισμό..και με πολυετή εγγύηση.

Ταξινόμιση : 

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ