Καλάθι αγορών
Σχετικά με το χρόνο παράδοσης και το κόστος μεταφορικών επικοινωνήστε μαζί μας.
Στις τιμές από το κατάστημα μας συμπεριλαμβάνονται η μεταφορά και η συναρμολόγηση.
ΣΚΑΜΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΞΥΛΟ ΤΟΟΝ-ΜΕΤΑΛΛΟ ΣΕ ΜΑΥΡΟ-ΦΥΣΙΚΟ 45X36X71Yεκ.HM9333.01
**Για ποσοτική παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.**


Το σκαμπό ΗΜ9333.01, για επαγγελματική χρήση, είναι ένα όμορφο σκαμπό με τετράγωνο κάθισμα, που έχει όλα όσα θα θέλατε από ένα τέτοιο έπιπλο. Είναι ποιοτικό και κομψό στην όψη, και σίγουρα τραβάει τα βλέμματα, χάρη στο συνδυασμό ξύλου-μετάλλου. Το ξύλινο κάθισμα διαθέτει ανατομικές καμπύλες για πιο ξεκούραστη χρήση. Το κάθισμα αυτό, στηρίζεται σε ένα μεταλλικό μαύρο πλαίσιο με υποπόδιο.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
45x36x71Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από ποιοτικό μασίφ ξύλο ΤΟΟΝ. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Το κινέζικο TOON είναι είδος μαονιού. Το Toon είναι ένα μεγάλο φυλλοβόλο δέντρο, που φτάνει τα 20 m - 30 m (70 ft -100 ft) ύψος και τα 1,8 m - 3 m (6 ft -10 ft) σε περίμετρο, με μεγάλο άνοιγμα προς την κορυφή του, και ρηχές ρίζες. Το ξύλο είναι πολύτιμο για καυσόξυλα, κάρβουνο, ξυλεία, ανεμοφράκτες, έπιπλα, και ως υπόστρωμα για την καλλιέργεια μανιταριών shitake. Το Toon έχει αντοχή σε οποιοδήποτε pH και προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους εδάφους, αλλά προτιμά το υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος σε πλήρη ηλιοφάνεια έως και μερική σκιά. Συχνά κόβεται για να διατηρηθεί πιο κοντό και να έχει περισσότερο σχήμα θάμνου.

Το πλαίσιο στήριξης του σκαμπό είναι μεταλλικό συμπαγές.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Το σκαμπό ΗΜ9333.01 θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Η όμορφη κατασκευή του και γενικότερα το ποιοτικό φινίρισμα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι θα ενθουσιαστούν με την πρακτικότητά του, ενώ η ευκολία στην συντήρηση είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό ειδικά για επαγγελματικούς χώρους.
Κάθισμα / Πλάτη Χρώμα Καθίσμ. / Πλάτης Φωτογραφίας Υλικό Ποδιών Χρώμα Ποδιών
_ _ _ _
  Kατόπιν παραγγελίας
  Αναμένεται από 30-04-2023
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ