Καλάθι αγορών
Σχετικά με το χρόνο παράδοσης και το κόστος μεταφορικών επικοινωνήστε μαζί μας.
Στις τιμές από το κατάστημα μας συμπεριλαμβάνονται η μεταφορά και η συναρμολόγηση.
ΟΜΠΡΕΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ALU ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΕΥΚΗ ΡΙΓΕ ΧΩΡΙΣ ΒΟΛΑΝ Φ2.20Μ
**Για ποσοτική παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.**


Η ομπρέλα 0612488 είναι πραγματικά πανέμορφη. Ο στύλος και τα «μπράτσα» της είναι από αλουμίνιο βαρέως τύπου ενώ το σκίαστρό της, χωρίς βολάν, είναι φτιαγμένο από πολυεστερικό ύφασμα σε κόκκινο-άσπρο χρώμα. Η στήριξη του τεντόπανου γίνεται με 6 βραχίονες και 6 αντηρίδες μια για κάθε βραχίονα. Μια στιβαρή ομπρέλα που δεν έχει βάση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους και να προσφέρει με τις διαστάσεις της σκίαση με…στυλ! Συνδυάστε την με μια βάση από τις πολλές που διαθέτουμε και ξενοιάστε!


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Φ220 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η σκίαση γίνεται με πολυεστερικό ύφασμα 350g. Ο πολυεστέρας είναι ένας γενικευμένος όρος για οποιοδήποτε ύφασμα, το οποίο κατασκευάζεται με νήματα ή ίνες πολυεστέρα και, ουσιαστικά, είναι ένα είδος πλαστικού. Οι ίνες πολυεστέρα είναι πολύ ισχυρές και ταυτόχρονα ελαφριές. Ο πολυεστέρας είναι πολύ ανθεκτικός σε πολλές χημικές ουσίες, σε συρρίκνωση και τέντωμα. Δεν κάνει «ρυτίδες» και διατηρεί το αρχικό του σχήμα για πολύ καιρό.

Ολόκληρος ο σκελετός της ομπρέλας γίνεται με αλουμίνιο υψηλής ποιότητας. Ο ιστός είναι στρογγυλός με διάσταση Φ42x2mm, βαρέως τύπου. Οι ακτίνες έχουν διαστάσεις 20x15x1.5mm.

Τα υπόλοιπα μεταλλικά στοιχεία της ομπρέλας όπως πίροι, βίδες κτλ., είναι ανοξείδωτα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το αλουμίνιο είναι από την φύση του ανθεκτικό στην διάβρωση ακόμα και σε διαβρωτικά περιβάλλοντα, οπότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση. Ένα σκούπισμα με ένα καθαρό πανί είναι αρκετό.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η ομπρέλα 0612488 μπορεί να ταιριάξει σε αρκετούς επαγγελματικούς χώρους και χάρη στην ευκολία στην συντήρησή της θα την λατρέψετε. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι η εντυπωσιακή της εμφάνιση και μέγεθος, θα τραβήξει όλα τα βλέμματα και θα την κάνει το κέντρο του ενδιαφέροντος.
  Kατόπιν παραγγελίας
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ