Καλάθι αγορών
Σχετικά με το χρόνο παράδοσης και το κόστος μεταφορικών επικοινωνήστε μαζί μας.
Στις τιμές από το κατάστημα μας συμπεριλαμβάνονται η μεταφορά και η συναρμολόγηση.
ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ CRETA ΟΞΙΑ ΚΑΡΥΔΙ & ΚΑΦΕ ΠΑΝΙ 200x61-66x31-91Υεκ.HM10356.04
**Για ποσοτική παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.**


Η επαγγελματική ξαπλώστρα παραλίας CRETA σε καρυδί χρώμα είναι μια μοντέρνα και πολυτελής πρόταση για την παραλία. Η ξύλινη κατασκευή της την κάνει απίστευτα ανθεκτική και στιβαρή και το καφέ textilene πανί ταιριάζει όμορφα με τον καρυδί σκελετό. Η σκαλιέρα έχει 4 θέσεις (+1 η ξαπλωτή) ανάκλισης και σε συνδυασμό με τις μεγάλες διαστάσεις της, προσφέρει όλα αυτά που θέλετε από μια πολυτελή ξαπλώστρα παραλίας.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
200x61-66x31-91Υ εκ.
Max ύψος πλάτης: 102 εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ολόκληρη η ξαπλώστρα έχει κατασκευαστεί από ξύλο οξιάς. Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με μικροσκοπικούς πόρους. Αυτό το ξύλο είναι κομψό και έχει κοκκινωπό καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή επίπλων.

Η επένδυση της ξαπλώστρας έχει γίνει με αδιάβροχο ενισχυμένο ύφασμα textilene 8x8. Αυτό είναι ένα παχύ, ισχυρό και ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα. Σημαίνει ότι είναι κατασκευασμένο από πολυεστερικά νήματα υφασμένα από άκρη σε άκρη, και είναι επικαλυμμένο με PVC.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το κλειδί για να παραμείνει η ξαπλώστρα σαν καινούρια για πολλά χρόνια είναι το τακτικό καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι για να απομακρύνετε την αλμύρα. Εάν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιείτε ειδικά βερνίκια που κυκλοφορούν στο εμπόριο και προστατεύουν το ξύλο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Στοιβαζόμενες για εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση
•Ανατομική
•Πολυτελής κατασκευή
•Ανθεκτική χάρη στον ξύλινο σκελετό της


Ελληνικής Κατασκευής
Το προϊόν κατασκευάζεται κατόπιν παραγγελίας.


**Κατόπιν Κατασκευής
  Kατόπιν παραγγελίας
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ