Καλάθι αγορών
Σχετικά με το χρόνο παράδοσης και το κόστος μεταφορικών επικοινωνήστε μαζί μας.
Στις τιμές από το κατάστημα μας συμπεριλαμβάνονται η μεταφορά και η συναρμολόγηση.
ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΞΙΑ ΚΑΡΥΔΙ-ΣΧΟΙΝΙ ΕΚΡΟΥ 48X52X85Υεκ.HM9412.04
**Για ποσοτική παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.**


Η καρέκλα ΗΜ9412.04 είναι μια καρέκλα για επαγγελματική χρήση, χωρίς μπράτσα. Ο κλασσικός σκελετός της είναι από ποιοτικό ξύλο σε καρυδί χρώμα, ενώ τόσο η μεσαίου ύψους πλάτη με την ελαφριά κλίση προς τα πίσω, όσο και το φαρδύ κάθισμα που «βυθίζεται» ελαφρώς στο κέντρο, αποτελούνται από αριστοτεχνικά πλεγμένο σχοινί χαρτιού άριστης ποιότητας σε εκρού χρώμα.


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
48x52x85Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο ΟΞΙΑΣ. Η οξιά είναι ένα σκληρό, δυνατό, ελαστικό και βαρύ ξύλο με μικροσκοπικούς πόρους. Αυτό το σχετικά φθηνό ξύλο είναι κομψό και έχει κοκκινωπό καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για την κατασκευή επίπλων.

Το κάθισμα και η πλάτη αποτελούνται από σχοινί χαρτιού σε πλέξη.
Το ξέρατε ότι….: Οι ίνες χαρτιού είναι κατασκευασμένες από χαρτοπολτό που έχει υποστεί επεξεργασία με κόλλα και έχει «στριφτεί» όπως το σχοινί ώστε να μοιάζει με τα νήματα του Rattan. Οι ίνες χαρτιού είναι ένα πολύ εύκαμπτο και ευέλικτο υλικό με πολλά πλεονεκτήματα. Είναι ένα φυσικά δροσερό, άνετο και ανθεκτικό υλικό. Μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια και μπορεί να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί από έναν έμπειρο υφαντουργό εάν είναι απαραίτητο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα ανθεκτικά υλικά κατασκευής, η καρέκλα είναι φιλική προς τον χρήστη. Τακτικό ξεσκόνισμα και σκούπισμα με ένα υγρό πανί είναι αρκετό για να δείχνει η καρέκλα πάντα σαν καινούρια.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
•Σταθερή κατασκευή με ποιοτικά υλικά
•Κλασσικό design καρέκλας που θα ταιριάξει οπουδήποτε
•Σχέση ποιότητας-τιμής
•Ετοιμοπαράδοτη
•Παραδίδεται έτοιμη για χρήση
Υλικό Χρώμα Φωτογραφίας Διαστάσεις
_ _ _
  Kατόπιν παραγγελίας
  Αναμένεται από 30-04-2023
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ