Καλάθι αγορών
Σχετικά με το χρόνο παράδοσης και το κόστος μεταφορικών επικοινωνήστε μαζί μας.
Στις τιμές από το κατάστημα μας συμπεριλαμβάνονται η μεταφορά και η συναρμολόγηση.
ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΦΡΑΞΙΝΟ ΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΧΟΙΝΙ ΧΑΡΤΙΟΥ 44X52X84Υεκ.HM9322.01
**Για ποσοτική παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.**


Η καρέκλα ΗΜ9322.01, για επαγγελματική χρήση, έχει τετράγωνο κάθισμα από σχοινί χαρτιού και ελαφρώς κυρτή πλάτη με κλίση προς τα πίσω, που αποτελείται από ένα φαρδύ ξύλο. Είναι μια απλή καρέκλα η οποία με το κατάλληλο τραπέζι θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σας.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
44x52x84Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι κατασκευασμένος από ποιοτικό μασίφ ξύλο φράξινου. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Ο φράξινος (ή δεσποτάκι) είναι ένα δυνατό, βαρύ, δακτυλιοειδές πορώδες ξύλο. Έχει ίσια, προεξέχοντα νερά ξύλου που μοιάζουν με δρυς, ενώ το χρώμα του είναι λευκό έως ανοιχτό καφέ. Είναι μεγάλο δέντρο που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 40 μέτρα, σε πλάτος τα 15 μέτρα και ζει περίπου 200 χρόνια. Η καταγωγή του δέντρου είναι από την Ευρώπη και την Ασία.

Το κάθισμα είναι από σχοινί χαρτιού.
Το ξέρατε ότι….: Οι ίνες χαρτιού είναι κατασκευασμένες από χαρτοπολτό που έχει υποστεί επεξεργασία με κόλλα και έχει «στριφτεί» όπως το σχοινί ώστε να μοιάζει με τα νήματα του Rattan. Οι ίνες χαρτιού είναι ένα πολύ εύκαμπτο και ευέλικτο υλικό με πολλά πλεονεκτήματα. Είναι ένα φυσικά δροσερό, άνετο και ανθεκτικό υλικό. Μπορεί να διαρκέσει για πολλά χρόνια και μπορεί να αντικατασταθεί ή να επισκευαστεί από έναν έμπειρο υφαντουργό εάν είναι απαραίτητο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Τακτικό ξεσκόνισμα και σκούπισμα με ένα υγρό πανί είναι αρκετό για να δείχνει η καρέκλα πάντα σαν καινούρια. Εάν θέλετε μπορείτε να το περνάτε και μια στρώση ειδικό βερνίκι, όποτε θεωρείτε ότι χρειάζεται για την καλύτερη προστασία του ξύλου, το οποίο ανήκει στα μαλακά ξύλα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η καρέκλα ΗΜ9322.01 είναι κλασσική και ελαφριά και γενικότερα το ποιοτικό φινίρισμα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι θα ενθουσιαστούν με την πρακτικότητά του, ενώ η ευκολία στην συντήρηση είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό ειδικά για επαγγελματικούς χώρους.
Υλικό Χρώμα Φωτογραφίας Διαστάσεις
_ _ _
  Kατόπιν παραγγελίας
  Αναμένεται από 22-04-2023
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ