Καλάθι αγορών
Σχετικά με το χρόνο παράδοσης και το κόστος μεταφορικών επικοινωνήστε μαζί μας.
Στις τιμές από το κατάστημα μας συμπεριλαμβάνονται η μεταφορά και η συναρμολόγηση.
ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΟΝ ΞΥΛΟ WHITE WASH 41x46x95Υεκ.HM9410.05
**Για ποσοτική παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας.**


Η καρέκλα ΗΜ9410.05, για επαγγελματική χρήση, έχει τετράγωνο κάθισμα με καμπυλωτές πλευρές και γωνίες και σχετικά ψηλή πλάτη σε ορθογώνιο σχήμα με ξύλινα σχέδια. Το χαρακτηριστικό αυτής της καρέκλας είναι ότι το κάθισμά της είναι φτιαγμένο από κόντρα πλακέ υλικό. Το χρώμα της καρέκλας είναι WHITEWASH.


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
41x46x95Υ εκ.

ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Ο σκελετός της καρέκλας είναι κατασκευασμένος από ποιοτικό μασίφ ξύλο ΤΟΟΝ. Το μασίφ συνιστά ένα είδος ξύλου, καθαρό και ατόφιο, που παραδοσιακά χρησιμοποιούν οι μαραγκοί για την κατασκευή επίπλων. Το μασίφ είναι η πιο ακριβή επιλογή σε είδος ξύλου αλλά ξεχωρίζει για την διαχρονική αισθητική του. Το αποτέλεσμα που προσφέρει στον κάτοχό του είναι πραγματικά μοναδικό.
Το Toon είναι ένα μεγάλο φυλλοβόλο δέντρο, που φτάνει τα 20 m - 30 m (70 ft -100 ft) ύψος και τα 1,8 m - 3 m (6 ft -10 ft) σε περίμετρο, με μεγάλo άνοιγμα προς την κορυφή του, και ρηχές ρίζες. Το ξύλο είναι πολύτιμο για καυσόξυλα, κάρβουνο, ξυλεία, ανεμοφράκτες, έπιπλα, και ως υπόστρωμα για την καλλιέργεια μανιταριών shitake. Το Toon έχει αντοχή σε οποιοδήποτε pH και προσαρμόζεται σε διάφορους τύπους εδάφους, αλλά προτιμά το υγρό, καλά στραγγιζόμενο έδαφος σε πλήρη ηλιοφάνεια έως και μερική σκιά. Συχνά κόβεται για να διατηρηθεί πιο κοντό και να έχει περισσότερο σχήμα θάμνου. Χρησιμοποιήστε το ως σκιερό δέντρο, δείγμα ή δέντρο του δρόμου.

Το κόντρα-πλακέ του καθίσματος ονομάζεται το συγκολλημένο προϊόν του ξύλου, το οποίο φέρει περιττό αριθμό φύλλων ξύλου ή καπλαμάδων οι οποίοι συγκολλούνται με τα "νερά" τους κόντρα το ένα στο άλλο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ξεσκόνισμα και όταν χρειαστεί ένα καθάρισμα με ένα υγρό πανάκι.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Η καρέκλα ΗΜ9410.05 είναι κλασσική με μοντέρνες πινελιές και όλοι θα ενθουσιαστούν με την πρακτικότητά της, ενώ η ευκολία στην συντήρηση είναι πολύ χρήσιμη ειδικά για επαγγελματικούς χώρους. Το μεγάλο της πλεονέκτημα, όμως, είναι ότι είναι στοιβαζόμενη, πράγμα που την κάνει ακόμα πιο ελκυστική για κάθε είδους επαγγελματικούς χώρους στον τομέα της εστίασης.
Υλικό Χρώμα Φωτογραφίας Διαστάσεις
_ _ _
  Kατόπιν παραγγελίας
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΗΣ ΤΕΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ